ALTERNATIVNA HISTORIJA SEMIR OSMANAGIC PDF

Sam Osmanagich, Pyramids around the World, publisher: ABC Press, , Semir Osmanagić, Alternativna historija, publisher: TKD Sahinpasic, Semir Osmanagić tvrdi da je otkrio drevni piramidalni kompleks u – Alternativna povijest: tragovima Atlantide, Indrija, Zagreb, ISBN ; . „Alternativna historija“, TKD „Šahinpašić“, , Semir Osmanagić (Zenica, FNRJ, 1. jun ) poznat i kao Sam Osmanagich, U svojoj knjizi „Alternativna historija“, Osmanagić spominje knjige u kojima se.

Author: Voodoolmaran Taugul
Country: Sri Lanka
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 28 June 2015
Pages: 33
PDF File Size: 3.54 Mb
ePub File Size: 9.12 Mb
ISBN: 140-8-21292-428-3
Downloads: 86375
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dira

I will find a center in you.

I just want to start this alternatovna. Citajuci zadnji posting na doticnoj stranici zaista sticemo dojam da se radi o maloljetnicima, kojima je glavna fora govoriti “ha, priznaj da se bojis, priznaj kukavico”. Pa, ima dosta istine u tome.

Семир Османагић — Википедија, слободна енциклопедија

Sta ciniti sa covjekom, koji blagim glasom zbori, a u pozadini mu stoje stotine stisnutim pesnicama i krampovima naoruzanih ljudi? Semir Osmanagic, do sada objavljivala na desetine imena raznih “naucnika”, koji ili nisu fizicki ni postojali ili nisu zeljeli da imaju bilo kakve veze sa ovim superludim projektom. Smailbegovic u jednom potezu pretvorio i u profesora, a i u spasioca grada Tuzlekoji ima ozbiljne probleme sa tlom na kojem se nalazi.

Ili osmanagjc zaglavila u nekom od cevapa?

Skenderagica da ce se pri ne radu u parlamentu jedne polovine Bosne zauzeti da nepostojece piramide. Pa svako iole sposoban za razmisljanje bi rekao “dokle ce se ici sa finalnim dokazima bez konacnog finala”, tj. I zbilja, vec pomalo sumnjamo da se ovdje uopce i ne zeli otkopati piramida, jer to non-stop “pozitivno ovo, pozitivno ono” nas navodi na misli da se mozda ne radi o pocetnoj fazi osnivanja neke kvazi-sekte za druge vrste eksploatisanja tj.

  ESSENZIALE BIOLOGIA MOLECOLARE DELLA CELLULA ALBERTS PDF

Mislim da i ne moram posjetiti piramide da bi u njih vjerovao. Tek kada neko zbog svog kriticnog misljenja nastrada od strane clanova piramidalne sekte, pocet cemo se pitati “da li je osmnagic moralo da bude”? Uz to je interesantna cinjenica da se dr.

Razboritom covjeku, koji posjeduje odgovarajuci mozdani sklop to sigurno nije. Zelite li da predate vasu dusu FNP-i fondaciji nepostojece piramide?

I want what I want. Harding interview Nepravilna geometrija Definicija piramidiotije Sta kaze dr. I jos nesto, onako usput: Ljenost uma i tijela se smir sa ludjackom tvrdoglavoscu i plodove ove necastive simbioze vidimo na svakom koraku.

Vec i sam naziv pjesme dovoljno kazuje, sta je Bosancima sada prijeko potrebno Nas interes je ipak bio usmjeren ka izjavi gdina.

Od sada, nadalje i ubuduce: E zaludjenici, pa da je debilna FNP to nasla, vec tri minute kasnije bi Semir zatrazio prenosenje svih ovlasti drzave i kontrolu nad policijom, tj. Iako nisam siguran da li je zadnji clanak Jashe Jasarspahica pro- ili contra ovog piramidalnog ludila ili samo prikazuje na satirican nacin dusevno stanje hare-krishna-arheologa Osmanagica, ipak nisam mogao da ga tek tako zaobidjem.

Smailbegovica i hstorija u misiju rupu bivseg profesora marksizma Hodovica su ostavili alternatinva tragove na ionako slabom naucnom kredibilitetu debilne FNP-e.

Prvo je, dakle, ugurao u izmet kompletnu FNP, kada je izjavio da on nikada nije govorio da su to piramide i da je njegova uloga u tom multimedijalno debilnom projektu nevazna, a sada se zeli “brinuti” o propadajucem gradu Tuzli?

Uopce nas ne interesira, kako hisrorija vi osjecate, sta jedete i kako Semir djeluje na vas. Isto kao sto su pijani Bosanci orudje u rukama visoko motiviranih ublehasa, tako isto je i njihovo pijanstvo motivirano zeljom za lahkom zaradom, uspjehom bez natezanja mozdanih vijuga i vjerovanjem u neke “mesije”, koji bi jednim mahom ruke izvukli Bosnu iz izmeta u kojem se vec predugo nalazi. Aferim, moj bosanski narode, znaj da ako nekada, ne daj Boze, opet izbije rat ili se dogodi neka velika katastrofa, neces prezivjeti!

  LETANIA POSADAS PDF

A sta znaci taksa? I just want to start things over. Jer, sta ciniti sa covjekom, koji nijednog drugog ne priznaje? Sta ciniti uistorija laznim naucnikom, koji nijednu nauku ne postuje?

Semir Osmanagić

Stavise, ne treba im dati ni novca, nego samo pomisao na njega i vec se Sotona moze komotno prijaviti na birou za zaposljavanje. A ovako nam samo bistorija da se smijemo ljudskoj gluposti i nevjerovatnom talentu budalesanja odredjenih ljudi. Koliko je malo potrebno da se bezglava masa pokrene u jednom pravcu, iako se jasno vidi da se radi o ekstremno bijelim i nevjesto uvezanim kvazi-mumijama!?

Cisti bosanski merhamet, nema sta.

Altrrnativna i indirektno bjezanje iz fondacije bivseg profesora komunjarskih teorija, Hodovica. Ni pred covjekom, a sigurno ni pred samim Bogom on ne bi stao. I am just an imbecile.

Why can’t we not be sober? A sto se toboznjeg straha tice, jedino se Boga bojimo. Sada razumijem u potpunosti, zasto je Hietorija kazao “dajte ljudima novac i ja ne moram vise biti tu”.

Ma kakvih hiljada godina! Ceta mala, ali zalupana Citajuci clanke bliske saradnice dr.