CAO RIJKSAMBTENAREN PDF

De eerste cao-Ziekenhuiswezen was sterk geënt op het arar (Algemeen Rijks Ambtenaren Reglement). Dat was enerzijds niet verwonderlijk, aangezien een. Om toch enige compensatie te verkrijgen is in de CAO-Rijk een afbouwregeling overeengekomen. Voor de vaste gebruikers van de voormalige. Voorspeld wordt dat de cao-lonen in stijgen met 2,1% en in met 2,5%. . Vooral ambtenaren kregen in de eerste maanden van meer.

Author: Vudora Zutilar
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 25 July 2012
Pages: 231
PDF File Size: 10.69 Mb
ePub File Size: 15.17 Mb
ISBN: 775-7-78469-700-4
Downloads: 89262
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagaktilar

Werkt u in loondienst bij een bedrijf?

Bij de meeste bedrijven is Bevrijdingsdag geen vrije dag. De eerstvolgende keer is dat in Wilt u weten of u toch vrij bent? Vraag dit dan na bij uw werkgever.

Of kijk in uw contract of cao wat hierover wordt gezegd. Dan bent u vrij op Bevrijdingsdag.

  BRAHMA JNANAVALI MALA PDF

– De website voor ambtenaren

Voor specifieke functies kan een afwijkende regeling gelden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de politie, defensiepersoneel en academische ziekenhuizen.

Zit u op school of studeert u? Scholen zijn bijna altijd gesloten op Bevrijdingsdag. Wilt u zeker weten of de school dicht is? Vraag dit dan na op school. Heeft u een kind dat naar school gaat?

Is Hemelvaartsdag een vrije dag? |

Dan is uw kind zeer waarschijnlijk vrij op Bevrijdingsdag. Een collectieve arbeidsovereenkomst cao is een schriftelijke overeenkomst waarin afspraken over arbeidsvoorwaarden staan.

U bevindt zich hier: Is Bevrijdingsdag 5 mei een vrije dag? Vraag en antwoord Wat is een cao?

Zie ook Vakantiedagen en vakantiegeld Tweede Wereldoorlog. Verantwoordelijk Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deel deze pagina Twitter Facebook LinkedIn. Over deze site Over Rijksoverheid.