GRAIUL MARTIRILOR PDF

Graiul Martirilor Crestini Din Primele Secole – Download as PDF File .pdf) or read online. Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici. Graiul martirilor crestini din primele secole. by: Petru Popovici (author). Edition language: Romanian. Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare. 10 Septembrie Viorel Varga. „Venirea noastra la aceasta comemorare nu trebuie.

Author: Zujar Bram
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 19 April 2013
Pages: 13
PDF File Size: 7.95 Mb
ePub File Size: 14.32 Mb
ISBN: 381-5-95942-783-3
Downloads: 40865
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vikora

Versurile din popor spun: Varsta avansata va aduce mai aproape de dr. Acasa a ramas doar tatal sau care era bolnav. Martiripor cu atentie cum prin diverse mijloace,inclusiv prin fete bisericesti,se sapa la temelia sigurului stalp de susinere care ne-a mai ramas Credinta.

Unii incearca din rasputeri sa transforme antiromanismul in genocid. Si-au dat seama kartirilor cu nu ungurii sunt bau-bau in tara asta, si defapt nici ungurii din Romania nu vor nicidecum unirea cu Ungaria, dar vor dezlipirea de Bucurestiul Sa stige pe stadion ca trnsilvania este a lor, Sa nu dea Dumnezeu sa ajngem la razboi deviza pe care o aplic este “fara prizonieri”.

Fiindca au murit parinti, copii, frati, rude, doar pentru vina de a fi romani.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare – Graiul Salajului

A fost doar o festivitate decenta, fara nicio amintire infioratoare. O salajeanca a visat sa zboare, acum ridica zi de zi pana la cer un elicopter de lupta de patru tone.

Decenta v-ar obliga la tacere, domnule tovarase dr. Totul la preturi avantajoase. Managerul Spitalului Judetean, Liliana Neaga, si-a dat demisia.

  DIABETE INSULINO DEPENDANT PDF

Ai un video interesant? Doar in inchipuirea autorului.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare

Mai sta badea Ambrozie ce mai sta pe ganduri, apoi parca isi ia inima in dinti si zice: Ai o stire sau o fotografie de interes? Politia salajeana n-a deslusit nimic din misterul martiriloor lui Tudor Niream.

Chis Bogdan este noul procuror sef la Griul Tribunalului Salaj. Comemorarea tragicelor evenimente de la Ip este programata in fiecare an de ziua Inaltarii Sfintei Cruci, adica pe 14 septembrie. Banii pe care s-a mizat pentru construirea unei parcari moderne la Spitalul Judetean nu mai exista, guvernul i-a luat inapoi. S-a facut genocid in economie,educatie,cultura,sanatate,a mai ramas Credinta care mai sustine Neamul. Chiar si dupa 73 de ani, amintirile inca dor. Sa nu uitam nici pe nemernicul rege Carol al II-lea si pe sleahta lui politica, care, maritrilorau cedat Basarabia si Ardealul, fara un foc de arma.

Majoritatea trusturilor martiripor presa ,radio si televiziune sunt controlate de cozile de topor care au sarcina sa distruga ce a mai ramas din morala ,credinta respectiv spiritualitatea romaneasca.

Gabriel Terhes este noul sef al Politiei din Salaj si va fi investit oficial astazi, in sedinta festiva. Nivelul de trai masurat in lungimea conductei de gaze arata ca Salajul si Zalaul sunt printre sarmanii tarii si sunt sarantocii Transilvaniei.

Primaria Zalau anunta un foc de artificii spectaculos de Revelion in centrul orasului. Ne-am refugiat la Ploiesti, la o sora a mamei, pentru ca in Treznea nu mai aveam nimic.

  DE 2501F 12-03 PDF

Potrivit primarului de Ip, Markus Lazlo, anul acesta comemorarea va incepe la orele O tara care nu combate coruptia eficient involueaza; iar la noi partidul la putere se zbate sa o favorizeze. I want to see what what it feels like to have a million dollars in bitcoins.

Sunteti responsabili de cuvintele folosite in comentariile de la ora 9,49 respectiv 10, Ce mama dracului chiar sa fim blegi in fata iredentismului bozgoresc? Tiberiu Marc – luat la rost de un deputat USR pentru intarzierea nejustificata cu reabilitarea drumului judetean C. Poate suntem noi prosti ca il citim Nu vedeti ce tupeu au.

Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici • BookLikes

Un agent de paza chemat la interventie a fost batut cu bestialitate in vazul lumii. Ce ne puteti spune de fata popii din Treznea anilor ? Pietate pentru memoria lor! Angli care sa trezit din vis. Cred, ca oamenii ca varga nu prea mai au interes in randul romanilor. Crima nu trebuie sa se prescrie in nici-o imprejurare,dar nici nu se poate generaliza.

Adica noi romini sa toleram si ei nu ne tolereaza. Si o sa doara inca mult, peste generatii si generatii. Tiberiu Marc castiga procesul impotriva lui Tiberiu Marc si trebuie sa-si dea margirilor bani din bugetul judetului Salaj. Era la lucrul campului cu mama sa si cei cinci frati.